Kapittel 87 - Maja

Magne hadde alltid trivdes best i kvinneklær, men det var først da han flyttet hjemmefra at han turde å leve ut denne siden av seg selv fullt ut. Først da kunne han være Maja, den unge, høye, slanke jenta som hadde tatt bolig i kroppen hans en gang i løpet av ungdomsårene. Maja, som elsket å varte opp sin kjære og som ikke kunne få nok av å tilfredsstille ham. Det var vel også der problemet hadde ligget inntil for en ukes tid siden. Hun hadde ikke hatt noen hun kunne kalle "sin kjære", ikke før hun møtte Ole. Først da kunne hun leve ut sin ultimate fantasi. 

Maja stod rett opp og ned i gangen da han, sliten etter en lang arbeidsdag, kom hjem.

I hendene holdt hun tøflene pent og pyntelig foran på det skotskrutede skjørtet, mens de strømpekledde beina var pent og pyntelig samlet, der de endte i et par svarte, høyhælte sko. Han smilte takknemlig, og en varm, god følelse pirret henne i magen og underlivet, og hun kjente det rykke i penisen. Ansiktet ble rødt, og hun tvang tankene i andre retninger, kunne ikke ødelegge alt ved å få stå nå.

Den siste timen hadde hun tilbrakt foran speilet på badet. Hun ville at alt skulle være perfekt for ham, og hadde brukt lang tid på sminken, fått øynene helt riktig, gitt huden en jevn farge, men med litt mørkere skygger i kinnene. Leppene toppet det hele med den nye leppestiften, den som var perfekt til de andre fargene og til klærne. Toppen var hvit, og hun hadde en mørkere, rutet skjorte over den. Skjorten ble dandert slik at den skjulte mangelen på pupper. Skjørtet var også rutet, men gikk mer i rødt. Strømpene var sorte. Hun hadde plukket dem ut selv på 'Hennes'. 

Etterpå var det bare å vente, og hun tenkte det var perfekt å møte ham slik, med tøflene i hendene. Hjertet banket ekstra fort da hun hadde hørt bilen komme inn på gårdsplassen, parkere og slukke motoren. Det hadde smelt i bildøra, og skrittene hans hadde gått over grusen før han hadde tatt i dørhåndtaket og åpnet ytterdøren.

Tøflene ble plassert på gulvet foran ham, slik at han kunne smette dem på så snart han hadde kippet av seg de brune hverdagsskoene. Da han tok av seg jakken, rakte han den henne og hun passet på å henge den pent opp på en kleshenger mens han tuslet ut på stua.

 - Det lukter godt, berømmet han, og hun kjente den varme følelsen gå gjennom kroppen på nytt.
 - Pizzasaus, svarte hun. Den hadde stått en time på plata, mens hun hadde vært på badet, og godgjort seg allerede.

Hun hentet en ølboks i kjøleskapet. Han satt allerede i sofaen og ventet med beina i kors, og tittet opp da han hørte lyden av boksen som ble åpnet. Hun bøyde seg frem og kysset ham på kinnet samtidig som hun rakte ham ølen. Hånden hans gled ned over ryggen og fant den ene av rumpeballene, klemte og ga henne en påminnelse om at rumpa hennes var bar under stoffet. Stringen dekket ikke rumpeballene. Hun reiste seg og snudde seg vekk før bulen på fremsiden av skjørtet ble synlig.

På kjøkkenet var ovnen blitt varm, så hun begynte å smøre pizzasausen ut over bunnen som allerede lå klar på benken med et stykke bakepapir under seg. Møysommelig skar hun tynne skiver av panchettaen, drysset oliven over og til slutt den revne osten. Så gikk den inn i ovnen på 230 grader i tolv minutter mens hun plukket basilikum i vinduskarmen og tok salt og olivenolje frem fra skapet.

Det var enda litt tid til overs etter at hun hadde vasket hendene, så hun gikk ut i stuen igjen der han satt og betraktet henne gjennom kjøkkendøren. 

 - Skal du ha øl eller rødvin til maten? spurte hun mens hun sank sakte ned ved siden av ham. 

Han la hånden rundt henne og trakk henne litt mot seg. 

 - Jeg tar gjerne et glass rødvin når jeg har tømt denne, svarte han og tok nok en slurk av den kalde ølboksen. Så lente han seg bakover og strøk henne varmt på skulderen. Hun lente seg mot ham, lot hånden stryke varsomt opp over låret hans og tenkte på pikken som vokste seg stiv på innsiden. Hun kunne til og med se hvordan den avtegnet seg mot dongeristoffet. Fristelsen ble for stor, og hun bare måtte legge håndflaten mot den og kjenne på konturen og varmen som steg opp. Han stønnet, fant leppene hennes med munnen og kysset med leken tunge.

 - Lurer på hva jeg skal ta når jeg har tømt denne? hvisket hun og klemte pikken hans lett gjennom buksen. Så pep klokken på kjøkkenet og hun måtte rive seg løs.

Han stønnet og så lengselsfullt etter ryggen og rumpa hennes da hun trippende småløp inn på kjøkkenet igjen. Hånden hans fant bulen, og han rettet litt på den for å få den til å ligge mer behagelig. Ute ved kjøkkenbenken, kunne han se henne legge pizzaen på et fat, rive basilikumblader i biter og fordele utover, drysse fingersalt og helle litt olivenolje over, før hun skar den i seks biter og bar den ut på stuen igjen. 

Hun satte seg ned ved siden av ham. Fulgte spent med da han tok det første stykket, stakk det i munnen og bet av en bit. Tygget mens han la stykket tilbake og snudde hodet mot henne. Smilte. Svelget og tømte ølboksen. 

 - Godt, sa han.

Hun reiste seg igjen og gikk for å hente et vinglass. Det skulle hun gjort med en gang, tenkte hun. Nå måtte han vente. Vente på at hun fylte glasset fra vinkartongen i skapet, vente til hun var tilbake og satte det ned foran ham. Hjertet banket i brystet og suget var tilbake i magen. Han takket da hun ga ham glasset og satte seg ned igjen med beina i kors. Han hadde allerede startet på pizzastykke nummer to. 

Blikket hennes var senket. Ikke bare fordi hun var flau over forglemmelsen,  men også for å ta inn synet av bulen i buksen hans på ny. Den var litt mindre nå, men hun skulle nok få den større om hun gikk inn for det. Tanken på å kjenne hardheten og varmen mot håndflaten på ny fikk det til å gå et sug av lengsel gjennom henne, og hun så hvordan hånden strakk seg frem mot låret hans. 

Hun hadde lyst til å utsette øyeblikket litt til, øyeblikket der hvor hånden nådde frem til ham og kjente på den harde, stramme kulen. I stedet strøk hun opp og ned, delvis i sirkler, mens hun nærmet seg den stadig voksende formasjonen nærmere oppe ved skrittet. Så fin den var, så stor, og så deilig. Hun kunne nesten ikke vente. Han stønnet, og hun merket at han hadde stoppet å spise, bare fulgte med på det hun gjorde. Så hun vendte ansiktet mot hans, smilte og klemte over pikken med hånden. Han la hodet litt bakover, lukket øynene og stønnet på nytt.

Hun ble ivrigere nå. Fant bukseknappen og kneppet den opp, trakk ned smekken og stakk hånden på innsiden. Kjente på stoffet i bokseren og kuken som lå innenfor gled mykt mot håndflaten. Nederst gikk den over i den mykere pungen, og hun lot fingrene følge konturen av dem. Ga dem et kjælent, lite klem og strøk oppover langs skaftet på den igjen, til lyden av luft som ble trukket gjennom sammenbitte tenner. Hun smilte. Dette gjorde hun tydeligvis helt riktig. 

Lyden ble til et stønn da hånden hennes nådde stikken i bokseren og gled innenfor. Pikken gjorte et hopp mot håndflaten, og hun grep rundt den. Den var våt i tuppen, og det smittet over på hånden hennes. Med den andre hånden hjalp hun til og fikk trukket tekstilene unna. Buksen ble brettet ut, bokseren trukket ned. Og kuken som spratt frem var rett og slett nydelig. Hun la en hånd under den og strøk med den andre over mens hun sukket fornøyd.

Hun følte seg nærmest hypnotisert, og før hun egentlig hadde tenkt tanken selv, merket hun at kroppen hennes bøyde seg fremover, at hodet og leppene beveget seg mot den, kjente at det myke, svampaktige hodet møtte leppene, og tunga hennes gled frem for å fange den blanke dråpen som hadde trengt frem. Enda en gang sukket hun før leppene skilte lag og lot den finne veien innenfor. Hennes egen pikk ble hard da leppene nådde ned på huden og hodet havnet på tunga og mot ganen. Hun stakk hånden ned under skjørtet og frigjorde den fra blondetrusene.

Magen hans trykket lett mot kinnet da han lente seg fremover og plukket opp et nytt pizzastykke. Så la han kroppen bakover igjen og sukket mens munnen hennes gled enda lenger ned. Hun beveget hodet opp og ned, grep varsomt rundt pungen og masserte nederst ved roten med tommelen. Liggende slik, følte hun at hun gled inn i en egen liten verden, en verden der kun hun og pikken eksisterte. Pikken som fylte munnen hennes, som smakte så deilig og som foret henne med forsats hver gang hun melket den med leppene. Varmen fra pungen som lå i håndflaten, så glatt og myk, nesten som silke. Når hun rugget litt frem og tilbake, kjente hun at stoffet i skjørtet strøk mot hennes egen pikk. Hun pustet gjennom nesen og ga stadig fra seg små sukk og stønn.

Så kom han.

Hun merket at han stivnet, at pikken este seg ut i munnen og ble hardere, strammere, at hodet vokste og ble glatt og stort. Så rykket den, og hun kjente smaken fylle munnen, kjente hvordan det skjøt ut av ham og traff ganen og bakerst i munnen, der hvor hun hadde lagt tungen for å stenge for slik at ikke halsen skulle bli overrasket. To, tre, fire ganger rykket den og pumpet sæden ut ... inn. Hun svelget, og kjente det kom mer, rennende nå, og like deilig. Lyden av stønnene hans, av nytelsen hans, ga henne en varm, kåt følelse innvendig, og hun kjente det rykke litt i sin egen pikk. Måtte gripe rundt den med hånden og var nesten redd den skulle sprute den også. Men den bare rykket litt, ga fra seg en våt, klissete, blank dråpe som festet seg til innsiden av skjørtet. Hun svelget igjen.

Da hun omsider satte seg opp, smilte han bredt til henne, lente seg mot henne og kysset henne. Det var et dypt kyss, og han måtte kjenne smaken av seg selv der tunga hans søkte rundt i munnen hennes. Hun presset hoftene frem, mot ham og viste ham hvor kåt hun var. Så satte han seg tilbake, tok en slurk av vinen og plukket opp det siste pizzastykket. Pikken hans lå slapp og myk mot magen.

 - Takk, det var deilig.

Det var frustrerende å sitte og se på at han bare satt der og spiste mens hun følte at hun var i ferd med å gå av skaftet av kåtskap. Men hun satt i ro, bare fulgte med mens han tygget i seg det siste stykket, slikket fingrene og lente seg fornøyd tilbake med vinglasset. Hun reiste seg, løftet pizzafatet fra bordet og tok det med ut på kjøkkenet igjen. Brydde seg ikke lenger om at pikken hennes laget et telt av skjørtet, at den syntes. Da hun kom tilbake, så hun hvordan han tittet sultent på den. Hun skulle til å sette seg, men han stoppet henne. Pikken hans var hard igjen.

 - Still deg på alle fire, beordret han.

Hun kjente suget i magen komme tilbake, og hun kjente at hun skalv litt. Øynene hennes falt på pikken hans, den stive, store staken, og hun gledet seg allerede til å kjenne den gli inn. Sofaputene var myke mot knærne og håndflatene da hun stilte seg opp, vendt mot vinduet og hagen utenfor. Hendene hans strøk varsomt over lårene, løftet skjørtet hennes og blottla rumpa. Så tok han tak i stringtrusene og trakk dem ned til de lå rundt knærne. Tomlene fulgte innsiden av lårene oppover, fant konturen av pungen hennes og fulgte denne til den samlet seg rett under rumpehullet. Så klemte han og spredte rumpeballene hennes før tunga hans berørte den lille, stramme rosetten. Hun stønnet, kjente at det rykket i pikken og trodde hun skulle komme der og da.

Bedre ble det ikke da han prøvende trykket fingerspissen mot den nyfuktede åpningen. Den gled noen centimeter inn, og nå var det nesten så pikken hennes dirret av kåtskap. En blank tråd hang fra tuppen av den, med en dråpeform i enden. Han fanget den før den slapp taket, og brukte forsatsen som glidemiddel da fingeren ble presset enda mer inn. Den gled lett, og han beveget den inn og ut, slikket og tilførte spytt og lot den gli dypere og dypere. Hun stønnet og kjente hvordan han holdt henne på kanten til orgasme mens han fingret, slikket og fingret igjen. To fingre gled inn nå, og hun måtte bite i sofaputen.

Lenge fortsatte han slik, og hun var sikker på at pikken hennes var like ved å sprute da han plutselig stoppet. Hodet hennes hvilte mot sofaen, og hun lukket øynene mens hun hørte på at han kledde av seg. Han tok seg god tid, og hun kjente at hun skalv av forventning. Skjorten havnet på gulvet ved siden av henne. Etterpå fulgte buksen, og til slutt sokkene og bokseren. Den metalliske lyden av klokkelenken som ble løsnet ringte i ørene, og snart havnet også den oppå haugen med klær. Så sank sofaen litt sammen bak henne, under vekten av ham der han stilte seg på kne bak henne, og hun visste at han var klar.

Den første følelsen av kukhodet hans som presset mot rumpehullet overrasket henne selv om hun visste det ville skje. Hun skvatt litt, og kjente at det strammet seg i hele kroppen. Han skjøv, men møtte motstand, og hun måtte konsentrere seg om å slappe av. For å vise at hun var klar, skjøv hun rumpa enda mer opp mot ham, og han presset kuken mot henne på nytt. Denne gangen gled han inn, og hun ga fra seg et langt, vellystig stønn. 

Pikken gled lett, og den gled dypt, og hun kjente hvordan hennes egen pikk ble stram igjen. Hånden hennes kom ned under henne og hun grep rundt den. Klemte i et forsøk på å stoppe en eventuell sprut, men det var ikke til å komme bort fra at hun var nære. Da han begynte å pumpe inn og ut klemte hun hardere og kjente på den deilige, pirrende følelsen som fylte underlivet. Når hun bøyde på hodet og så bakover, kunne hun se tuppen av pikken sin rundt den knyttede hånden, og dråpen som hang fra den, hvit og seig.

Han klemte hardt i rumpeballene hennes, spredte dem og masserte dem, bøyde seg over henne slik at vinkelen gjorde at han traff enda bedre. Pikken hans støtte inn og ut av henne som et stempel, og følelsen i underlivet var nesten ikke til å holde ut. Det prikket og det strømmet, som en virvelstrøm rundt staken, og plutselig skjøt den. En lang, hvit stråle som forlot kukhodet hennes i enorm fart og plasket ned på sofaen. Og så enda en i det han støtte inn på nytt. Hun begynte å runke seg selv, og lydene som rullet opp gjennom halsen og forlot leppene hennes var primale. 

Så var det hans tur til å komme. Hun kjente det ved at han skjøv seg dypere enn noen sinne og holdt seg der mens han stønnet høyt. Pikken hans rykket inni henne, og hun visste at hun ble fylt, kunne nesten kjenne det. Korte små rykk, hardhendte pump fra underlivet hans der han forsøkte å presse seg enda lenger inn for hver sprut som unnslapp ham. Han klemte rumpeballene hennes sammen mot roten på pikken sin og fortsatte å komme. Så falt han fremover, over henne, og rykkingen stoppet. Den andpustne stønningen hans blåste inn i øret hennes, og hun sank sammen hun også.

Slik skulle Maja huske dagen for evig og alltid. Hver gang våknet og så på det sædflekkede skjørtet som hang på hengeren sin på soverommet, husket hun dette første, deilige treffet, og hver gang vokste pikken hennes seg stor under dyna. Med et smil om munnen skulle hun gripe om pikken og drømme seg tilbake.

#erotikk #sex #novelle #transe #crossdresser

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fortelleren

Fortelleren

47, Oslo

I blant tar skrivekløen overhånd. Jeg elsker når det skjer. Når inspirasjonen kommer og ideene fester seg i hodet mitt, koser jeg meg. Det er en nytelse å skrive når detaljene faller på plass av seg selv, når jeg føler at jeg mestrer det å beskrive både tanker, følelser, opphisselsen, nervøsitet og alt som hører hjemme i en erotisk situasjon. Da gleder jeg meg til å dele alt med deg. Velkommen til bloggen min - selv om jeg har presentert mine noveller som "kapitler", er det ingen grunn til å lese dem fra nummer 1 og utover. Om du av en eller annen grunn ønsker å kontakte meg, kan du gjøre det på deterotisketivoli@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits