Erotisk julekalender - Luke 23

(Luke 22 finner du her) 

Malin hadde aldri sett noe lignende før, der hun stod og så på gjennom vinduet, samtidig som hun klemte håndflaten mot underlivet og gned sakte opp og ned. Det var riktignok ikke så mye aktivitet lenger, ikke slik det hadde vært for en stund siden, da de fleste av de på innsiden hadde vært involvert i sex med hverandre, men de lå fremdeles og koste med hverandre, nakne, sexy, deilige. Malin lengtet inn.

Det var vertinnen selv, Trude, som la merke til jenta på utsiden, og hun påkalte oppmerksomheten hennes og signaliserte at hun var velkommen. Jenta så forskrekket ut, men i stedet for å snu seg rundt og løpe, bet hun seg bare i underleppa mens hun så ut til å tenke. Suget i magen og sitringen i underlivet vant avstemmingen, og hun kom inn.

Stemningen der inne var nærmest suggeserende, og hun følte at hun ble dratt inn uten at noen rørte ved henne, ikke før hender strøk over henne, og begynte å kle av henne. Hånden hun fremdeles hadde mellom bena ble kysset, flyttet og erstattet av en munn som blåste varm luft gjennom strømpebuksen hennes før den ble trukket ned.

 - Blir du med på flasketuten peker på? Smilte jenta mellom beina hennes før hun ga den nakne fitta et slikk.
 - La henne få lov til å komme først da, sa en annen kvinne som stakk hånden ned og spredte fitteleppene hennes. Da det neste slikket kom, lente Malin seg bakover, mot en naken kropp som stod bak henne og tok henne i mot. Hun nøt.

Sandra lå mellom Peter og Andre, på ryggen i sofaen og så på det nydelige synet. Den nyankomne jenta så ut til å sveve, og kroppen hennes bølget frem og tilbake i nytelse, fortere og fortere til den begynte å skjelve. Hun grep tak i pikkene ved siden av seg. Det var bare Peter sin som viste tegn til liv, men det var også bare såvidt.

 - Flasketuten peker på! Ropte Charlotte på nytt og løftet en tom champagneflaske over hodet. 

Massen med nakne mennesker forflyttet seg sakte mot midten av gulvet, og havnet til slutt i en stor ring rundt den blonde jenta i midten, som fremdeles syntes å være full av energi, til tross for kveldens aktiviteter. 

Det var Andre som grep flasken først.

 - Den som flasketuten peker på, den må få denne til å stå.

Han pekte ned på pikken sin, en pikk som hadde gjennomgått mye og mer enn mye i løpet av kvelden. Selv var han overbevist om at den var død, og lurte på hvor mye det kostet med en kiste til den. Og ville den få lov til å ligge i vigslet jord?

Flasken snurret sin første omgang for kvelden, og alle stirret spent på den etter hvert som den sakket på farten og omsider pekte mot ... Marie.

Nå skal det innrømmes at Marie ikke bare var ekspert på å suge. Hun elsket det også. Riktignok så hun skeptisk ut da hun satte seg på kne mellom Andre og betraktet pikken hans, men det måtte jo være et forsøk verdt. De som var bak henne fikk en nydelig utsikt da hun bøyde seg fremover, og den runde baken hennes åpenbarte seg. Hadde Andre sett dette synet, måtte han fått ståpikk uansett hvor død han følte seg mellom beina.

Hun tok den i munnen. Lekte med den. Brukte tunga og leppene flittig, men var forsiktig med tennene. Hun slikket pungen, rullet den slappe pikken rundt i munnhulen og slikket rundt roten på den. Var det ikke litt liv å spore tro? Joda. Den este litt ut, og hun merket inpirasjonen komme. Andre fulgte overrasket med på det søte ansiktet og den sultne munnen hennes der hun sugde den hardt inn, ga den enda noen slikk og slapp den ut igjen, for på nytt å gå løs på pungen og roten. Nå var det feil å kalle den slapp, selv om den ikke akkurat stod som et spett. Ikke ennå.

En finger lekte med rumpehullet hans, gled litt inn og så ut igjen. Negler skrapte mot den følsomme huden på innsiden av lårene og pungen. Og jammen var hun ikke i mål. Med et smil vippet hun på den med fingeren og slapp. Den smalt mot magen hans, og rommet eksploderte i applaus.

 - Min tur, lo Marie og tok tak i flasken. - Den som flasketuten peker på skal ... la meg gjøre hva jeg vil med brystvortene hans eller hennes.

Flasken snurret. Sandra gjorde seg så liten hun kunne der hun så flasketuten sakke ned og begynne å nærme seg henne. Hun var fortsatt øm etter behandlingen med pisken tidligere på kvelden, og de røde stripene den hadde etterlatt seg var fremdeles synlig. Men det nyttet ikke. Da flasken stoppet, pekte tuten rett mot henne. Marie gliste ondskapsfullt fra øre til øre.

Det fantes en viss pervers nytelse i det å se ansiktsuttrykket til Sandra der hun kjempet for ikke å skrike ut i smerte. Marie var først ganske varsom og bare lekte seg, men ble fort litt mer hardhent. Hun grep tak i vortene og kløp. Hun trakk i dem, og hun vred i dem. Hun vred og trakk samtidig, og man kunne nesten høre tennene til Sandra gnisse mot hverandre. Da Marie bøyde seg frem og bet, hylte hun. Applausen brøt ut igjen.

 - Min tur!

Sandra så ut til å tenke lenge, og hun fikk en rynke mellom pannen der hun satt og holdt flasken i hendene. Så virket det som om hun fikk en ide. Hun la flasken på gulvet foran seg og gjorde seg klar til å spinne den.

 - Den som flasketuten peker på, den må suge tissen til nissen.

Flasken snurret på nytt mens flere klappet i hendene og håpet at de var den heldige utvalgte. Malin hvinte da den stoppet med tuten pekende mot henne.

 - Men ... hvem er nissen? fniste hun.

Alle, bortsett fra Sandra, snudde seg overrasket rundt da de hørte stemmen fra borte ved peisen.

 - Ho ho ho ...

(Den siste luken, luke 24, finner du her)

#sex #erotikk #julekalender

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fortelleren

Fortelleren

47, Oslo

I blant tar skrivekløen overhånd. Jeg elsker når det skjer. Når inspirasjonen kommer og ideene fester seg i hodet mitt, koser jeg meg. Det er en nytelse å skrive når detaljene faller på plass av seg selv, når jeg føler at jeg mestrer det å beskrive både tanker, følelser, opphisselsen, nervøsitet og alt som hører hjemme i en erotisk situasjon. Da gleder jeg meg til å dele alt med deg. Velkommen til bloggen min - selv om jeg har presentert mine noveller som "kapitler", er det ingen grunn til å lese dem fra nummer 1 og utover. Om du av en eller annen grunn ønsker å kontakte meg, kan du gjøre det på deterotisketivoli@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits