Erotisk julekalender - Luke 22

(Luke 21 finner du her) 

Peter stod med kassen med champagneflasker i hendene og lurte på om noen snart skulle ta over. Det begynte å bli vanskelig å konsentrere seg om å holde dem oppe, spesielt med de to jentene som stod på kne foran ham og sugde. To flasker var riktignok fjernet og gjorde kassen marginalt lettere, men han visste at når han kom, noe som var ganske snart, ville knærne svikte og kassen risikerte å gå i gulvet.

Endelig kom to nakne mannfolk og avlastet ham. Og godt var det, for sekundet etter fikk de to jentene smake en real sprut før han mistet balansen og deiset i gulvet. Marie og June fniste og delte spruten mellom seg i et hett tungekyss.

Stine fjernet folien på en av flaskene og satte den på gulvet foran seg, før hun siktet seg inn og tredde seg nedpå. Hun grep samtidig tak i pikken til Fritjof og geleidet den inn i munnen sin. Han var fremdeles like overrasket over at noen var i stand til å få liv i den igjen etter kveldens kraftanstrengelser. En kombinasjon av arbeid med lepper, tunge, hals og hender gjorde tydeligvis underverker.

Trude og Laila spratt korkene og spylte hverandre ned mens Line og Pia gikk på kne foran dem for å fange opp det som rant ned mellom puppene, over magen og ned mellom beina på dem. Det skummet godt rundt munnene, og boblene kilte mellom beina på de to med flaskene. Det var ikke fritt for at de kom begge to, allerede før flaskene var tomme. 

Noen av de edle dråpene fant også veien opp i høye champagneglass som ble delt ut til de som valgte å bare være tilskuere til dem som fortsatt hadde litt futt igjen i seg. Peter, som var den sist ankomne, fikk god hjelp til å få blodet tilbake i pikken, og det var Pål som tredde seg ned på ham og begynte å ri. Også han fikk utdelt et champagneglass der han satt og vippet opp og ned.

Et dempet popp kunne høres fra Stines kant, og hun sperret øynene opp. Tilskuerne kunne se hvordan hun åpnet munnen i et forskrekket uttrykk, før et langt, fornøyelig hvin unnslapp leppene hennes. Korken i flasken hun red på hadde poppet ut, og nå freste det rundt fitta hennes da champagnen som ikke fikk plass inni henne begynte å fosse ut. Fritjof tok et skritt tilbake og sprutet.

Heidi fant ut at hun skulle fylle munnen sin med champagne før hun gapte over den fortsatt stive, lille pikken til Kåre. Han stønnet kraftig da han kjente boblene kile rundt hele pungen og staken, og ettersom han var lett å stimulere, skjøt han ganske snart et kraftig rep innover i munnen og nedover i halsen på en forskrekket, men fnisende Heidi. Hun snudde på hodet, la det hvilende på magen hans og slurpet i seg det som fremdeles rant i strie strømmer ut av ham, og fulgte med på forestillingen som foregikk midt på stuegulvet.

Der hadde Even og Jens grepet tak i hvert sitt bein på den skrevende Stine som nå hadde havnet på rygg. De hadde også grepet tak i flasken som de kjørte inn og ut av henne mens champagnen fremdeles sprutet ut rundt tuten. Jenta så ut som om hun holdt på å svime av, riktignok av nytelse, der hun lå med hodet bøyd bakover i en nesten umulig vinkel. Kimberly hadde benyttet sjansen til å stappe pikken sin inn i den vid åpne munnen. Lydene Stine greide å gi fra seg minnet mest om gurgling.

Så begynte det å rykke i kroppen hennes, og alle skjønte at hun kom.

Applausen steg, og vekket nysgjerrigheten til den mørke skyggen som tilfeldigvis hadde sneket seg inn i hagen for å gjøre sitt fornødende.

(Det nærmer seg slutten - luke 23 finner du her)

#sex #erotikk #julekalender

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fortelleren

Fortelleren

47, Oslo

I blant tar skrivekløen overhånd. Jeg elsker når det skjer. Når inspirasjonen kommer og ideene fester seg i hodet mitt, koser jeg meg. Det er en nytelse å skrive når detaljene faller på plass av seg selv, når jeg føler at jeg mestrer det å beskrive både tanker, følelser, opphisselsen, nervøsitet og alt som hører hjemme i en erotisk situasjon. Da gleder jeg meg til å dele alt med deg. Velkommen til bloggen min - selv om jeg har presentert mine noveller som "kapitler", er det ingen grunn til å lese dem fra nummer 1 og utover. Om du av en eller annen grunn ønsker å kontakte meg, kan du gjøre det på deterotisketivoli@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits