Erotisk julekalender - Luke 20

(Luke 19 finner du her) 

Selv om alle orgasmeskrik og -hyl sannsynligvis kunne høres av et samlet nabolag dersom man hørte godt etter, var det bare en person som ble holdt våken av dem. Det kunne også diskuteres hvorvidt han kunne defineres som ?person? lenger. Einar hadde for lengst innfunnet seg med at det eneste stedet han hørte hjemme, var oppe på loftet, hvor han gjorde minst mulig av seg.

Det hadde gått 152 år nå, siden den skjebnesvangre julaften hvor kroppen hans midt i en orgasme hadde sluttet å virke, etter at hjertet hans ikke hadde tålt påkjenningen og falt død om. Det hadde vært en sær opplevelse å oppdage at det faktisk fantes spøkelser, og at han samtidig oppdaget at han selv var blitt ett av dem. 

Tingen var at orgasmen som hadde stanset hjertet hans ikke var blitt fullført, men at han i alle år siden hadde gått rundt frustrert og halvgal, på jakt etter å komplettere den. Han kjente godt igjen lydene som nådde opp til ham, og han visste hva som skjedde der nede, og selv om han visste veldig godt at det ikke hjalp, satt han og runket. 

Det var da han bestemte seg for å forsøke noe han aldri hadde forsøkt tidligere. Han skulle sjekke ut opphavet til lydene han hørte.

At han kunne gå gjennom gulv og vegger, var noe han tidlig fant ut at spøkelser skunne gjøre, og det var nettopp derfor det bare tok ham noen sekunder å tilbakelegge strekningen mellom loftet og stua. Synet av glinsende, skinnende nakne menneskekropper som møtte ham gjorde pikken hans enda hardere, og han gjorde enda noen håpløse forsøk på å stimulere den med hånden.

Menneskehavet lå bare og bølget stille. Orgien hadde nådd et punkt der hvor alle bare lå og tok og kysset på hverandre. Det som var av pikker, lå eller hang slapt fra underlivene til innehaverne av dem, og så ikke ut til å være i stand til å tilfredsstille noen lengre. Einar forsøkte å strekke seg ut mot den nærmeste kroppen, men hånden gled bare gjennom, som om det ikke var noe der.

Men noe skjedde likevel. Kroppens innehaver sperret opp øynene og trakk pusten dypt. Einar kjente hvordan noe av kåtheten hans strømmet inn i den nakne kvinnen, og han så fascinert på hvordan hånden hennes gled ned til skrittet. Det plasket da hun fingret seg.

Dette måtte prøves på nytt. En mann som nærmest lå og sov ved siden av henne gispet også da Einar lot hånden sin gli gjennom brystkassen. Mannen så seg forskrekket rundt fra side til side, men kunne tydeligvis ikke se spøkelset der det svevde usynlig over ham. Men forskrekkelsen var tydeligvis fort glemt da pikken fikk nytt liv og fyltes med blod. 

Den første kvinnen Einar hadde rørt ved var tydeligvis av den oppmerksomme typen, og fikk med seg hva som skjedde med pikken ved siden av seg. Hun var raskt oppe, skrevde over mannen og senket seg ned. Da den gled inn, fikk spøkelset sjokk. Han kunne kjenne det! På et eller annet mirakuløst vis, kjente han både at pikken gled inn i henne og at hun gled ned over pikken. Det var det beste han hadde kjent på 152 år.

Det gikk opp et lys for ham. Ivrig begynte han å bevege seg rundt fra naken kropp til naken kropp, dele med seg av alle årene med oppsamlet, uforløst kåthet. Slik vekket han til live lidenskapen i alle de nitten menneskene på nytt. Pikker reiste seg, fitter ble våte, brystvorter ble stive, hjerter begynte å pumpe fort og lunger begynte å fylles med ny luft. Hver gang noen kjente stimulering på en eller annen måte, kjente Einar det også.

Hele kroppen hans ble elektrisk, og alle musklene skrek. Tær og fingre spriket. Hender og føtter føltes som om de ble strukket i alle himmelretninger. Underlivet, som var senteret for hele opplevelsen, føltes som en ballong som var i ferd med å sprekke. 

 - Herregud, jeg kommer!

Det har sannsynligvis aldri skjedd tidligere i historien at nitten mennesker (og ett spøkelse) har fått orgasme nøyaktig samtidig. En slik hendelse kan ikke gjøre annet enn å få konsekvenser på et eller annet plan. Det var som om en grønn, plasmafarget eksplosjon fylte rommet med flammer som bredte seg over menneskemengden, der de ristet seg gjennom ekstasen. For Einar var det den ultimate følelsen, og selv om hele hans eksistens ble pulverisert og slynget ut i intet, var han akkurat denne kvelden verdens lykkeligste spøkelse.

Han hadde oppnådd det kroppen hans hadde higet etter i 152 år, det som holdt ham igjen her på denne jorden. 

Endelig kunne han hvile.

(Fortsett til luke 21 her)

#sex #erotikk #julekalender

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fortelleren

Fortelleren

47, Oslo

I blant tar skrivekløen overhånd. Jeg elsker når det skjer. Når inspirasjonen kommer og ideene fester seg i hodet mitt, koser jeg meg. Det er en nytelse å skrive når detaljene faller på plass av seg selv, når jeg føler at jeg mestrer det å beskrive både tanker, følelser, opphisselsen, nervøsitet og alt som hører hjemme i en erotisk situasjon. Da gleder jeg meg til å dele alt med deg. Velkommen til bloggen min - selv om jeg har presentert mine noveller som "kapitler", er det ingen grunn til å lese dem fra nummer 1 og utover. Om du av en eller annen grunn ønsker å kontakte meg, kan du gjøre det på deterotisketivoli@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits